Доброго дня, шановні друзі! Як Ви вже знаєте, проведення виставки «Інпродмаш та упаковка», у зв’язку з карантинними вимогами, перенесено на наступний рік. Проте виставка ініціювала, а НУХТ та журнал «М’ясний бізнес» підтримали, проведення ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ, присвяченої актуальним проблемам мясопереробки, 24 листопада 2020 р. о 10.00. Всі деталі про онлайн-конференцію, її спікерів та теми для обговорення — можна прочитати в файлах, прикріплених нижче. Ваші запитання для спікерів, ще можна подавати. У цей непростий час, будемо шукати відповіді на запитання сьогодення разом. Доєднуйтесь.

18.11.2020

ПРОГРАМА ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ

«Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»*

24 листопада 2020 р. Початок о 10.00

9.40 — 10.00 — реєстрація учасників

10.00 — 10.15 — відкриття конференції. Вступне слово організаторів.

10.15 — 10.30 — «Тенденції м’ясопереробки в світі та Україні. Аналітичний прогноз розвитку вітчизняного ринку на найближчий період»
Спікер: Андрій Панкратов, національний консультант Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО)
10.30-10.40 (Запитання, обговорення)

10.40 — 10.55 — «Український ринок заморожених напівфабрикатів. Тенденції, проблеми, прогнози»
Спікер: Ігор Бартковський, президент асоціації «Українське морозиво і заморожені продукти»
10.55-11.05 (Запитання, обговорення)

11.05 — 11.25 — «Перспективні напрямки експорту м’яса та м’ясопродуктів вітчизняного виробництва»: що потрібно враховувати (лобіювати виробникам) на етапі нових перемовин з DCFTA (Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі між Україною та ЄС), щоб розширити експортні можливості України
Спікер: Ольга Трофімцева, громадський діяч, в.о. міністра аграрної політики та продовольства України (2019 р.)
11.25 — 11.35 (Запитання, обговорення)

11.35 — 11.50 — «Експорт м’яса та м’ясопродуктів в умовах світового карантину: нові тенденції, проблеми та шляхи їх вирішення — практичні поради виробникам. М’ясопродукти халяль. Перспективні сегменти, прогнози»
Спікер: Віталій Башинський, координатор проєкту FAO, голова Громадської Ради при Держпродспоживслужбі, консультант Міжнародної фінансової корпорації «IFC»
11.50 — 12.00 (Запитання, обговорення)

12.00 – 12.20 — «Відповіді на актуальні законодавчі питання виробників галузі»
Спікер: Світлана Кохан, провідний інженер науково-дослідного сектору стандартизації НДІ стандартизації ДП «УкрНДНЦ»
12.20 — 12.30 (Запитання, обговорення)

12.30-13.00 — перерва

2 частина конференції

13.00 — 13.15 — «Актуальні технології та інновації м’ясопереробної галузі» (перспективні напрями впровадження ресурсоощадних технологій, інгредієнтів, активного пакування, інновації способів подовження термінів зберігання м’ясних та м’ясомістких продуктів, технології «Sous Vide», виробництво снекової продукції, продукції спеціального призначення, технології продуктів з нетрадиційних видів м’яса, м’ясні маринади, розроблення нішової продукції)
Спікер: Василь Пасічний, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій, доктор технічних наук, професор, лауреат Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій
13.15 — 13.25 (Запитання, обговорення)

13.30 — 13.45 — «Екологічні інновації GOODVALLEY»
Спікер: Любов Богачевська-Єнсен, Business development expert, Communicaton and Company Development Director
13.45 — 13.55 (Запитання, обговорення)

14.00 — 14.15 — «Яку свинину обирає вітчизняний споживач? Тренди ринку свинини в Україні»
Спікер: Оксана Юрченко, президент Асоціації «Свинарі України», міжнародний консультант та координатор проектів ФАО
14.15-14.25 (Запитання, обговорення)

14.25 — 14.40 «Робота м’ясопереробного підприємства в посткарантинний період: що змінилось та як оптимізувати діяльність виробників на регіональному ринку»
Спікер: Владислав Малицький, директор-власник ТМ «Марка Малицького» (Миколаїв)
14.40-14.50 (Запитання, обговорення)

14.50-15.00 — підведення підсумків конференції

Модератор конференції: Василь Пасічний, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій, доктор технічних наук, професор, лауреат Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

* — у програмі можливі зміни та уточнення